2019 Güz Dönemi ve 2020 Bahar Dönemi Stajlarımız Başlıyor

HP HUMANİTE PSİKİYATRİ
MESLEĞE HAZIRLIK STAJ PROGRAMI
Profesör Dr. Sedat ÖZKAN
ve akademik uzman kadrosu

Humanite Psikiyatri; ‘‘Gün Hastanesi’’ ve Tıp Merkezi, ülkemize psikiyatri alanında birçok yenilik ve uygulama getirmiştir. Şimdi ise on yıllara dayanan mesleki, bilimsel birikimini, ulusal ve uluslararası akademik ve klinik donanımlarını, öğrenmeye istekli, yenilikçi ve çağdaş yeni meslektaşlarına aktarıyor.

Eğitimler ve uygulamalar ,6 katlı bağımsız, bilimsel hizmet amaçlı inşa edilmiş binamızda gerçekleştirilecektir.

Staj süresince, psikiyatri ve psikolojiye ilişkin tanı, tedavi, izlem, günübirlik gözlem ve yatış; psikoterapi ve rehabilitasyon uygulamalarına katılabileceksiniz. Ayaktan, poliklinik takipler yanında, gün içi ve günlük yatışlarda izleme fırsatı olacaktır. Psikiyatri ve klinik psikoloji yanında; hizmetin gerektirdiği; nöroloji, dahiliye uzmanları, nöro biyolojik ve klinik psikolojik incelemelerini sentezleyeceksiniz. Bilimsel etik, insani ve evrensel ilkeleri bütünleyerek yeni bir bakış açısı kazanacaksınız. Böylece akademik hayatınıza yeni bir pencere açacaksınız.
Kurumumuz, ” Gün Hastanesi Modeli ” ile hizmet veren Psikiyatri Tıp Merkezidir. Humanite Psikiyatri’nin uzman kadrosu eşliğinde yapacağınız stajınızla kariyerinize bir adım önde başlayın.

Türkiye’nin saygın ve değerli psikiyatri uzmanları, konsültasyon liyezon psikiyatrisi ve psikosomatik tıp uzmanları, çocuk ergen psikiyatrisi uzmanları, nöroloji ve dahiliye uzmanları ve alanlarında üst uzmanlar, dr. ve uzman psikologlarımız ile birlikte, teoriyle, pratiği bilimsel çerçevede, etik ve donanımlı bir şekilde evrensel bir çerçevede bütünleştirebileceksiniz.

Amacımız; psikiyatri ve psikoloji alanında hizmet vermek isteyen yeni meslektaşlarımıza bilimsel donanım kazandırmak aynı zamanda pratiklerini geliştirerek, doğru, güvenli, bilimsel ve etik tedavi hizmeti vermektedir.

Staj Programı süresince;
Poliklinik ve servisimizde psikiyatri uzmanlarının süpervizyonunda görüşmelere gözlemci olarak katılabilme imkanı sağlanacaktır. Hatta vizitelerine ve vaka sunumlarına katılacaksınız. Bireysel ve grup psikoterapileri ve rehabilitasyon programlarına katılınır.

Görüşmelere gözlemci olarak katılabilmek için tedavi ekibi ve hastadan onay almak zorunludur. Kurumumuz uzmanları tarafından düzenlenen rutin vaka toplantılarına katılabilme imkanı sağlanacak, kurumumuz uzmanları tarafından teorik eğitimler verilecektir.

-Güz dönemi staj başlangıç tarihi: 01 Ekim 2019-10 Ocak 2020
-Bahar dönemi staj başlangıç tarihi: 17 Şubat 2020 – 30 Mayıs 2020

*Staj programı sonrasında sizlere staj katılım belgesi verilecektir.

İletişim Bilgileri;

Ayten ÇELTİK
Tel  : +90 (212) 274 78 78
Cep: +90 (549) 272 04 44
Mail: aytenceltik@humanitepsikiyatri.com

Esentepe Gazeteciler Sitesi Matbuat Sokak No:25
Esentepe Şişli / İSTANBUL –